Vitalink Hydro MAX Bloom A+B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£13.50

Përshkrim

• Lëndë ushqyese bimore profesionale e zhvilluar posaçërisht për rritje të fuqishme dhe rendiment optimal kur rritet në sistemet hidroponike.
• Formulim 2-pjesësh shumë i koncentruar.
• Raporti optimal NPK për fazat e jashtëzakonshme të rritjes, lulëzimit dhe frutave.
• Disponueshmëri e jashtëzakonshme e hekurit në një gamë të gjerë pH.

Ushqyesit VitaLink Hydro MAX janë formulime A dhe B me koncentrim të lartë, të ofruara në të dy variantet Grow dhe Bloom, për të furnizuar gjithçka që u nevojitet bimëve tuaja nga transplantimi deri te korrja. Ata kanë një reputacion të fortë me kultivuesit për nxitjen e rritjes së fuqishme, të shëndetshme të bimëve dhe arritjen e rendimenteve maksimale.

Përzierja e ekuilibruar e makro dhe mikronutrientëve e bën atë të projektuar posaçërisht për rritje në të gjitha sistemet hidroponike. Mund të përdoret në sistemet e riqarkullimit (kultura e ujit të thellë, NFT, aeroponikë, përmbytje dhe kullim, etj.), si dhe në sistemet hidroponike të rrjedhura në mbeturina për shkak të qëndrueshmërisë së tij unike. Është i përshtatshëm për t'u përdorur me të gjitha mediat inerte, duke përfshirë guralecat e argjilës, perlitin, leshin e gurit dhe mapito.

Ushqyesit VitaLink Hydro MAX përmbajnë gjithçka që u nevojitet bimëve tuaja për të lulëzuar. Acidi Fulvik dhe mikro-ushqyesit kelatuar përmirësojnë marrjen e tretësirës ushqyese nga bimët, duke rezultuar në fotosintezë më të mirë dhe rritje dhe lulëzim të fuqishëm. Hekuri është keluar me EDDHA, duke e bërë atë të disponueshëm në një gamë të gjerë pH, kështu që bimët tuaja nuk do të vdesin kurrë nga uria për këtë element - edhe në periudha me kërkesë të lartë. Hekuri është i nevojshëm për të prodhuar klorofil - i cili është thelbësor për fotosintezën.

Udhëzime për përdorim
• Kontrolloni gjithmonë cilësinë e ujit në zonën tuaj dhe sigurohuni që po përdorni variantin e duhur – ose ujë të fortë ose ujë të butë.
• Në zonat me ujë shumë të butë ne rekomandojmë një suplement VitaLink CalMag me gjysmë fuqie (0.5ml/L) gjatë fazës së rritjes.
• Përdorni gjithmonë sasi të barabarta të A dhe B për të përgatitur tretësirën tuaj ushqyese. Nëse është e nevojshme, rregulloni nivelin e pH. Gama e rekomanduar e pH 5,8-6,5. Shkundni mirë para përdorimit.

Hydro MAX Bloom
• Përdorni në 3-4 ml/L.
• Ne ju rekomandojmë që të mbani gjithmonë të paktën normën minimale të rekomanduar të dozës për fazën e zhvillimit të bimëve tuaja.
• Ushqimi bazë është baza e rritjes së shëndetshme të bimëve.
• Përdorimi i aditivëve të zgjedhur me kujdes më pas mund ta maksimizojë këtë potencial – por nuk mund ta zëvendësojë kurrë atë.
• E disponueshme në shishe 1L, 5L dhe 10L.
• Gama e ushqyesve të VitaLink nuk ndikon negativisht në shijen e barishteve, perimeve, sallatës, frutave dhe bimëve të tjera të kultivuara për konsum.
• Përmirësoni rritjen e bimëve tuaja duke përdorur aditivët VitaLink së bashku me lëndët ushqyese Hydro Max A dhe B Grow and Bloom.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi