Vitalink - PH Buffer (4 dhe 7)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£3.60

Përshkrim

Mbajtja e njehsorit tuaj të pH të kalibruar është thelbësore për marrjen e leximeve të sakta dhe mbajtjen e solucionit tuaj ushqyes brenda intervalit të saktë të pH. Vitalink pH buffer 4 ofron një zgjidhje për ju për të kalibruar me saktësi pH matësin tuaj.

• Vitalink pH Buffer 4. Një lëng i qëndrueshëm për kalibrimin e pH.
• Përdoreni rregullisht për ta mbajtur matësin e pH të kalibruar.
• Ndihmon për të siguruar lexime të sakta.
• Mund të përdoret me pH matës të çdo marke.

Si funksionon lëngu i kalibrimit Vitalink
Matësit e pH duhet të kalibrohen rregullisht për të mbajtur lexime të sakta të aciditetit të solucionit tuaj ushqyes. Vitalink pH Buffer 4 është një zgjidhje me një pH të qëndrueshme prej 4 për kalibrimin e njehsorit tuaj. Lëngu i kalibrimit të pH Buffer 4 Vitalink mund të përdoret gjithashtu për të siguruar që njehsori juaj po ju jep lexime të sakta në një gamë të gjerë pH.

Vitalink – Fluid kalibrues pH buffer 7
Mbajtja e njehsorit tuaj të pH të kalibruar është thelbësore për marrjen e leximeve të sakta dhe mbajtjen e solucionit tuaj ushqyes brenda intervalit të saktë të pH. Vitalink pH buffer 7 ofron një zgjidhje për ju për të kalibruar me saktësi pH matësin tuaj.

• Vitalink pH Buffer 7. Një lëng i qëndrueshëm për kalibrimin e pH.
• Përdoreni rregullisht për ta mbajtur matësin e pH të kalibruar.
• Ndihmon për të siguruar lexime të sakta.
• Mund të përdoret me pH matës të çdo marke.

Si funksionon Vitalink Fluid
Matësit e pH duhet të kalibrohen rregullisht për të mbajtur lexime të sakta të aciditetit të solucionit tuaj ushqyes. Vitalink pH Buffer 7 është një zgjidhje me një pH të qëndrueshme prej 7 për kalibrimin e njehsorit tuaj. Lëngu i kalibrimit të pH Buffer 4 Vitalink mund të përdoret gjithashtu për të siguruar që njehsori juaj po ju jep lexime të sakta në një gamë të gjerë pH.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi