Fillimi i fabrikës VitaLink


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.91

Përshkrim

Marr copa dhe fidane një fillim i shkëlqyeshëm me VitaLink Plant Start – the ushqimi më i mirë bimor për fëmijë te blesh.

Është një përzierje e shkëlqyer e lëndëve ushqyese kryesore bimët tuaja kanë nevojë për rrënjosje e shpejtë dhe e shëndetshme dhe rritja e hershme .

Ju do të lehtësojnë stresin e klonimit – falë të gjithave të mbushura me Plant Start vitaminë B1 .

Ka rrezik shumë i vogël për mbiferkondim - Fillimi i bimëve është a përzierje e butë …nuk është çudi është një bestseller !

Përdoreni atë për kube shumimi para njomjes dhe si ushqimi juaj kryesor për prerjet dhe fidanët .

• Inkurajon rritje më e shpejtë dhe më e shëndetshme e rrënjëve
• Nxit rezistenca ndaj infeksioneve dhe sëmundjeve
 Rrit mundësinë e suksesit të prerjes dhe fidanit
 Ndihmon transportin e lëndëve ushqyese përmes rrënjëve (acidet humike dhe fulvik)
 Lehtëson stresin e klonimit (përfshin vitaminën B1)
 Redukton mundësinë e mbiushqyerjes bimët (është e butë!)

Veçanërisht për bimët e reja

Prerjet dhe fidanët janë tepër delikate. Ata kanë nevojë për një formulë të butë.

Kjo është pikërisht ajo që ju merrni me VitaLink Plant Start.

Ka një përzierje të shkëlqyer të lëndëve ushqyese kryesore, mikro-ushqyesve, vitaminave dhe mineraleve që kanë nevojë për bimët e reja.

• Lehtësoni stresin e klonimit
• Stimuloni rritjen
• Inkurajoni rrënjosjen më të shpejtë dhe më të shëndetshme
• Rritni mundësinë e suksesit të prerjes dhe fidanit
• Ndihmon transportimin e lëndëve ushqyese përmes rrënjëve
• Rrit rezistencën ndaj infeksioneve dhe sëmundjeve
• Zvogëloni mundësinë e mbiushqyerjes së bimëve (është e butë!)

Pse të zgjidhni VitaLink Plant Start në vend të një ushqimi të dobësuar për të rritur?

Shumë kultivues ende u japin prerjeve dhe fidanëve një dozë të dobët të ushqimit të të rriturve.

Mos e bëj këtë.

Prerjet dhe fidanët nuk kanë nevojë vetëm për më pak lëndë ushqyese…

…ata gjithashtu raporti i duhur dhe doza e duhur e lëndëve ushqyese kryesore, mikro-ushqyesve, vitaminave dhe mineraleve (të tilla si hekuri, mangani, bakri dhe zinku!)

Bimët e reja në fakt kanë nevojë për një dozë të plotë të Borit dhe Kalciumit.

Dozat e dobëta (zakonisht forca e katërta) e lëndëve ushqyese standarde nuk do t'u japin prerjeve dhe fidanëve tuaj atë që kanë nevojë. Të gjitha raportet janë të gabuara për bimët e reja.

VitaLink Plant Start u jep atyre pikërisht atë që u nevojitet.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi