Vitalink - Root Stim


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.25

Përshkrim

Pyesni çdo kultivues me përvojë dhe ata do t'ju thonë se rrënjët më të forta do të thotë bimë më të forta, dhe në planin afatgjatë, rendimente më të mëdha dhe më të mira. Vitalink është një markë me reputacion për dërgimin e mallrave, dhe Root Stim nuk bën përjashtim. Ai do të përshpejtojë zhvillimin e rrënjëve dhe do të forcojë zonat e rrënjëve kundër kushteve dhe sëmundjeve të pafavorshme, duke nxitur një përgjigje pozitive për sa i përket rritjes së bimëve. Ai gjithashtu vjen në një formulë të përqendruar që shkon shumë, duke e bërë atë një nga zgjidhjet më me kosto efektive.

• Vitalink – një nga titanët e industrisë në rritje.
• Një produkt me kosto të lartë që e kryen punën.
• Testuar rigorozisht, i besueshëm dhe konsistent.
• Formula e koncentruar: përdoret në 0.5ml – 1.0ml për litër.
• Përshpejton zhvillimin e rrënjëve.
• Ndihmon në përshpejtimin e kohës së kthimit në perime.
• Ndihmon në mbrojtjen e bimëve kundër sëmundjeve si pythium.
• Zhvillon një zonë rrënjë më të fortë dhe më të dendur.
• Përdoret në 0.5ml – 1.0ml për litër.
• Mund të përdoret derisa të jeni 3 javë larg korrjes.

Si të përdorni
Shtoni Root Stim në regjimin tuaj të rregullt të të ushqyerit me një normë midis 0,5 ml dhe 1,0 ml për litër tretësirë ​​ushqyese. Ju mund ta përdorni Root Stim ashtu siç duhet në fazat e rritjes dhe lulëzimit, duke përfunduar 3 javë para korrjes.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi