SHIRET RREGULLAT ME PELOK E BARDH


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.99

Përshkrim

Ky shirit ngjitës i fortë dhe i gjithanshëm është tepër i dobishëm për detyra të përgjithshme, por veçanërisht i përshtatshëm për bashkimin ose vulosjen në aplikacionet e ventilimit si instalimi i kanaleve ose në fiksimin ose bashkimin e fletëve reflektuese. Finitura e tij e bardhë e bën atë një zgjedhje të mirë për përdorim me sipërfaqe të bardha reflektuese  

Dimensionet:

48 mm x 50 m

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi