Mbulesa mbrojtëse e sigurtë me dysheme të bardhë


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.00

Përshkrim

Logo e kokës së sigurt në dysheme e zezë

ORIGJINALI DHE MË MIRA

Sigurimi i dyshemesë së bardhë ® u krijua për të shpëtuar kultivuesit nga shqetësimet dhe shpenzimet e dëmtimit të ujit. Ky produkt është një jo grisëse produkt i rëndë për të siguruar çdo dysheme dhe për të dhënë paqe mendore.

Mos rrezikoni nga dëmtimi i ujit me të cilin ballafaqohen kultivuesit dhe mbroni dyshemenë tuaj sot!

Të gjitha çarçafët tanë janë prodhuar në Mbretërinë e Bashkuar dhe i përmbahen standardeve strikte të kategorisë ushqimore në prodhim për të siguruar shkallën më të lartë të çarçafëve.

E garantuar pa gaz: mos rrezikoni shëndetin e bimëve tuaja duke përdorur plastikë më të lirë që mund të japin toksina të gazit në impiantin tuaj dhe përdorni mbulesën që është krijuar për të mos prodhuar asnjë gaz.

E disponueshme në 4 m Gjerësi dhe 5m & 25m Gjatësi.

MATERIALI I KLASËS SË USHQIMIT TË PRODHUR MBROJTUR. USHQIMI I SIGURT. BIMË E SIGURT. I GARANTUAR PA GAZHIM

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi