Xtreme Gardening - Azos Beneficial Bacteria 2oz / 56g


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£18.95

Përshkrim

AZOS është një bakter natyral, nxitës i rritjes, fiksues i azotit, që është i përsosur për t'u përdorur gjatë klonimit dhe transplantimit. Shndërrimi i azotit në një formë më të përdorshme që është lehtësisht e disponueshme për bimët tuaja do të rezultojë në ritme të rritjes së përshpejtuar.

Informacion i pergjithshem
AZOS nxit rritjen natyrale duke e kthyer azotin në një burim të disponueshëm për bimët tuaja. Kjo do të rrisë shumë aftësinë e bimëve tuaja për të vendosur rrënjë që çojnë në një periudhë rritjeje më të shpejtë vegjetative.

Përfitimet
• Të gjitha natyrale
• Përshpejton rritjen vegjetative
• I përshtatshëm për përdorim në të gjitha llojet e mediave në rritje
• Mund të përdoret në çdo lule apo frut

Si të përdorni
Për rezultate më të mira, aplikojeni direkt në zonën e rrënjës dhe përsëri çdo javë gjatë gjithë fazës vegjetative dhe dy javëve të para të lulëzimit.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi