Xtreme Gardening - Mykos Organic Root Enhancer


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£18.95

Përshkrim

Pikat e forta
MYKOS është një mikrob i dobishëm i tokës që përmirëson strukturat e rrënjëve duke krijuar një marrëdhënie simbiotike me një bimë pritëse. Duke vepruar si një zgjatim i rrënjëve, Mykos rrit aftësinë e bimës për të marrë lëndë ushqyese dhe ujë në mënyrë më efikase në këmbim të karbohidrateve. Mund të rrisë gjithashtu rendimentet e të korrave dhe metabolitët dytësorë.

Përdorimet
Aplikoni rreth zonës së rrënjëve të bimëve. Aplikoni çdo javë në fazat vegjetative dhe të hershme të lulëzimit.

Përputhshmëria
MYKOS punon në të gjitha llojet e mjediseve të rritjes dhe mund të përdoret në kombinim me plehra sintetikë dhe natyralë. E shkëlqyeshme për perime, fruta, barishte dhe lule.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi