Zorra e verdhë - 20m & 30m (13mm)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.50

Përshkrim

Zorrë e kopshtit profesional Clarke 30m x 1/2" 30m

  • E bërë me forcë
  • Mund të përdoret brenda dhe jashtë
  • I njohur si me kopshtarët e brendshëm ashtu edhe te jashtëm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi