LUMATEK ZEUS 1000W XTREME PPFD CO2 LED GROW DRITË


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£1,275.00

Përshkrim

Me përparimet në teknologji dhe performancën e pajisjeve, ndriçimi hortikulturor LED me cilësi të lartë është tani një opsion i besueshëm që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Zgjidhjet LED hortikulturore me spektër të plotë Lumatek balancojnë cilësinë e dritës (spektrat) me sasinë e dritës (intensitetin dhe kohëzgjatjen) duke siguruar një shpërndarje të barabartë të dritës dhe përhapje uniforme.

Zeus 1000W Xtreme PPFD CO2 prodhon nivele ekstreme të larta të intensitetit të dritës që kërkon përdorimin e CO2 shtesë për ata që planifikojnë të rriten në zona të rritjes 1,5×1,5 m me distanca të shkurtra nga Canopy në dritë.

Plotësim i dioksidit të karbonit (CO2).
Përdorimi i CO2 me këtë pajisje nuk është i detyrueshëm, por për ta përdorur atë pa të, atëherë rekomandojmë një distancë më të gjatë të tendës nga drita, duke siguruar nivelet optimale të PPFD në përputhje me fazën e rritjes. Duke përdorur këtë metodë të fundit, zona optimale e pritshme e mbulimit arrin në 1.8×1.8 m, por me nivele më të ulëta të përqendrimit të intensitetit të PPFD.

Përdorimi plotësues i dioksidit të karbonit (CO2) në mjedisin tuaj të kontrolluar mund të përmirësojë ndjeshëm rendimentin e të korrave tuaja nëse përdoret si duhet. Në përgjithësi, një rregull i mirë është që sapo të kaloni nivelet PPFD 1000 µmol/s/m2, duhet të jeni 1:1 me CO2 PPM – deri në 1500. Pra, në max PPFD = 1500 µmol/s/m2, CO2 do të ishte 1500 PPM (pak më e ulët, 1400 PPM mund të jetë më e sigurta për të filluar).

Linja e re e Zeus është ndërtuar duke përdorur drejtues të cilësisë së lartë Lumatek dhe LED të brezit të fundit të koshit nga Lumileds dhe Osram, duke gjeneruar një burim drite me spektër të plotë, ideal për ciklet e perimeve dhe lulëzimit. Një veçori tjetër e re e kësaj linje është teknologjia e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shufrat LED; duke rezultuar në transmetim më të lartë të dritës prej 99% pa humbje drite, jetëgjatësi të zgjatur të diodave, rezistencë shtesë ndaj korrozionit dhe rezistencë të lartë ndaj ujit të IP65. Për mirëmbajtjen bazë, thjesht pastroni shufrat me pambuk të lagur.

Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, Zeusi mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Konfigurimi LED me efikasitet të lartë dhe me fuqi të ulët me 10 shufra LED redukton temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.

Pajisja Zeus mund të kontrollohet gjithashtu nga jashtë me një kontrollues ndriçimi dixhital Lumatek (Digital Panel Plus 2.0) që përmban kohën e dritës, zbehjen e automatizuar (1% rritje), kontrollin e sigurisë së temperaturës, modalitetin e lindjes dhe perëndimit të diellit për deri në 100 pajisje për kontrollues.

Veçoritë
• Efikasitet shumë i lartë 2.9 µmol/s/J
• Prodhim i lartë PPF për intensitet të lartë 2925 µmol/s
Drejtues LED me cilësi të lartë Lumatek
• Projektuar për të ofruar PPFD jashtëzakonisht të lartë për hapësirat e rritjes të pasuruara me CO2
• CO2 Suplementar: Pasi të tejkalohet një PPFD prej 1000 µmol/s/m2, duhet të shtohet një raport prej 1:1 CO2 PPM
• Teknologji e re e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shufrat LED
• LED të koshit të sipërm
• Spektër i plotë i balancuar
• Kontroll i jashtëm me Lumatek Control Panel Plus 2.0
• Shirita me magnet të zëvendësueshëm 100W Pro 2.9
• Plotësisht i zbehtë
• Montimi Plug & Play i përshtatshëm për përdoruesit
• Drejtues i ndashëm për përdorim në distancë

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi