Lumatek Zeus 600w Pro 2.9 LED Grow Light

Kurseni £84.00

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£715.00 Çmimi i rregullt£799.00

Përshkrim

Me përparimet në teknologji dhe performancën e pajisjeve, ndriçimi hortikulturor LED me cilësi të lartë është tani një opsion i besueshëm që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Zgjidhjet LED hortikulturore me spektër të plotë Lumatek balancojnë cilësinë e dritës (spektrat) me sasinë e dritës (intensitetin dhe kohëzgjatjen) të mjaftueshme për të siguruar ndriçim me një burim për të gjithë ciklin e rritjes nga periudha vegjetative deri në periudhën e lulëzimit.
Gama e LED-ve krijojnë një përhapje uniforme të dritës në një distancë të shkurtër nga kultura, duke mundësuar ndriçimin me burim të vetëm për sistemet e kultivimit me shumë shtresa, stola të vetme në dhoma të ulëta dhe tenda për rritje.


Zeus është ndërtuar duke përdorur drejtues të cilësisë së lartë Lumatek dhe LED të koshit të sipërm nga LUMLED dhe Osram duke gjeneruar një burim drite me spektër të plotë ideal për ciklet e perimeve dhe lulëzimit.
Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, Zeusi mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Konfigurimi LED me efikasitet të lartë dhe me fuqi të ulët me gjashtë shufra LED redukton temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.
Pajisja Zeus mund të kontrollohet gjithashtu nga jashtë me një kontrollues ndriçimi dixhital Lumatek që përmban errësimin e automatizuar, kontrollin e sigurisë së temperaturës, modalitetin e lindjes dhe perëndimit të diellit për deri në 100 pajisje për kontrollues.

Veçoritë
• Efikasitet shumë i lartë deri në 2.9 µmol/s/
• Prodhim shumë i lartë PPF për intensitet të lartë 1770 µmol/
• Drejtues LED Lumatek me cilësi të lartë
• Teknologji e re e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shiritin LED
• LED koshi i sipërm
• Spektër i plotë i balancuar
• Kontroll i jashtëm me Lumatek Control Panel Plus 2.
• Shirit magnetik 100W Pro 2.9 i zëvendësueshëm
• Plotësisht i zbehtë
• Montimi Plug & Play i përshtatshëm për përdoruesit
• Drejtues i ndashëm për përdorim në distancë
• 5 vite garanci

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi