Rregullo kontrolluesin kryesor LED Hellion-A-Wings


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£199.50

Përshkrim

Kontrolluesi kryesor me 3 kanale Hellion LED Telefononi në recetën spektrale nga lindja në perëndim të diellit në tre kanale dhe dy zona të veçanta (kontrolluesit standardë të papajtueshëm me LED-të me 3 kanale Hellion).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi