Ushqyes të avancuar Big Bud Coco


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.90

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Big Bud Coco është një aditiv premium i krijuar posaçërisht për bimët që rriten në koko. Ai përfshin një shumëllojshmëri të gjerë elementësh, të cilët nxisin rritjen e luleve dhe përmirësojnë shijet dhe aromat e frutave. Produkti krijon bimë më të forta dhe më të shëndetshme, të cilat japin rendimente të larta dhe bimë më të shijshme. Të korrat tuaja do të kenë të gjitha lëndët ushqyese që u nevojiten për lulëzim optimal dhe fruta më të rënda.

Informacion i pergjithshem
• Big Bud Coco është bërë për bimë që rriten në mjedise kokosi;
• Produkti është një aditiv me performancë të lartë;
• Advanced Nutrients krijuan formulën për fazën e lulëzimit;
• Formula përfshin hekur, fosfor, kalium, magnez, L-aminoacide, acide askorbik dhe citrik.

Përfitimet
• Produkti ka një nivel të lartë tretshmërie;
• Bimët mund të thithin lehtësisht lëndët ushqyese të formulës;
• Big Bud Coco përbëhet nga përbërës natyralë dhe organikë;
• Produkti është bërë sipas standardeve më të larta;
• Big Bud Coco përfshin sasi të shtuara të L-aminoacideve;
• Acidet citrik dhe askorbik përmirësojnë frymëmarrjen e bimëve tuaja.

Shkenca
Advanced Nutrients Big Bud Coco është një aditiv me cilësi të lartë dhe shumë efikas, i cili jep rezultatet më të mira për kultivuesit në mbarë botën. Kultivuesit e kokos përdorin aditivin për të arritur rendimente të larta dhe lulëzim dhe fruta optimale. Produkti përmban një nivel të shtuar të kaliumit dhe fosforit, të cilët nxisin formimin e luleve dhe frutave. Aminoacidet rrisin metabolizmin e bimëve tuaja. Magnezi parandalon që bimët tuaja të vuajnë nga toksiciteti i kaliumit. Big Bud Coco rrit numrin e vendeve të lulëzimit të bimëve tuaja. Kah fundi i fazës së lulëzimit, kaloni te Advanced Nutrients Overdrive për të arritur prodhime me cilësi të lartë dhe të shijshme.

Si të përdorni
Kultivuesit përdorin Big Bud Coco gjatë fazës së lulëzimit, nga java e dytë deri në 3 javë para shpëlarjes. Përdoreni produktin në dozën e rekomanduar prej 2 ml/L.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Big Bud Coco është një aditiv i fuqishëm, të cilin thjesht mund ta përzieni në enën tuaj me ujë dhe ta përzieni mirë. Shtoni të gjithë ushqyesit tuaj dhe ndiqni me suplemente dhe përforcues. Ruani Big Bud Coco në një vend të errët dhe të freskët. Shmangni kontaktin me sytë dhe lëkurën tuaj. Sigurohuni që ta mbani formulën jashtë mundësive të fëmijëve. Vishni doreza mbrojtëse sa herë që jeni duke trajtuar Big Bud Coco. Në rast kontakti me sytë ose lëkurën, shpëlajeni menjëherë.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi