Ushqyes të avancuar Cal-Mag Xtra


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Sensi Cal Mag Xtra është një aditiv i veçantë i krijuar për të ofruar lëndët ushqyese të duhura tek bimët tuaja gjatë fazës vegjetative. Falë përmirësimeve në përbërësit natyralë si Hekuri dhe aminoacidet e formës L, Sensi Cal Mag Xtra tejkalon përforcuesit klasikë. Produkti forcon bimët tuaja dhe përmirëson sistemin e tyre imunitar për t'i mbrojtur ato nga dëmtuesit dhe sëmundjet. Ruan integritetin e mureve qelizore të bimëve dhe nxit zhvillimin e përshpejtuar. Përdorni Advanced Nutrients Sensi Cal Mag Xtra për të korrat me cilësi të lartë dhe bimë me vlerë të lartë.

Informacion i pergjithshem
• Sensi Cal Mag Xtra është bërë për rritjen e bimëve në sistemet hidroponike;
• Produkti është një aditiv me performancë të lartë;
• Formula është projektuar për fazat vegjetative dhe të lulëzimit;
• Sensi Cal Mag Xtra përmban minerale esenciale si Kalciumi dhe Magnezi, aminoacide 20 L-formë dhe Hekuri.

Përfitimet
• Është një formulë e lehtë për t'u përdorur;
• Produkti është shumë i tretshëm;
• Forcon muret qelizore të bimëve tuaja;
• Përmirëson prodhimin e klorofilit;
• Përshpejton fotosintezën dhe zhvillimin e bimëve.

Shkenca
Kalciumi forcon muret qelizore të bimëve tuaja dhe rrit lëvizjen e lëndëve ushqyese nëpër indet e brendshme të bimëve. Siguron që lëndët ushqyese të shpërndahen në mënyrë efikase dhe përmirëson efikasitetin e tyre. Në këtë mënyrë, bimët tuaja mund të kapërcejnë më mirë situatat stresuese dhe të bëhen më të fuqishme. Magnezi është pjesë e strukturës kimike të klorofilit. Klorofili luan një rol të madh në procesin e fotosintezës. Ai kap energjinë e dritës dhe ndihmon në krijimin e sheqernave. Magnezi dhe kalciumi janë lëndët ushqyese kryesore, të cilat ndihmojnë bimët tuaja të funksionojnë me kapacitet të plotë zhvillimi. Sensi Cal-Max Xtra përmban 20 aminoacide të formës L, duke përfshirë L-triptofanin dhe L-cisteinën. L-triptofani rrit nivelin e acidit acetik të indolit, i cili është një hormon i rritjes dhe nxit lulëzimin më të fortë. L-Cisteina rrit nivelet e glutationit, e cila i ndihmon bimët të kapërcejnë situatat stresuese.

Si të përdorni
Përdorni Sensi Cal Mag në një dozë prej 2 ml/L gjatë fazës vegjetative dhe të lulëzimit. Ju gjithashtu mund ta përdorni produktin si spërkatës me gjethe në një dozë prej 2 ml/L, një herë në javë.

Praktikat më të mira
Produkti është një aditiv i lehtë për t'u përdorur, të cilin thjesht mund ta shtoni në rezervuarin tuaj të ujit. Së pari, shtoni lëndët ushqyese dhe ndiqni ato me përforcuesit dhe aditivët. Rregulloni pH sipas nevojës. Ruajeni produktin në një zonë të errët dhe të ftohtë. Mbajeni Sensi Cal Mag Xtra larg temperaturave shumë të larta ose shumë të ulëta. Mbajeni formulën jashtë mundësive të fëmijëve.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi