Ushqyes të avancuar Sensi Bloom A & B


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£24.50

Përshkrim

Vështrim i përgjithshëm
Advanced Nutrients Sensi Bloom A+B është një lëndë ushqyese e plotë me 2 pjesë, e krijuar për të optimizuar kapacitetin e lulëzimit të bimëve tuaja. Formulat përmbajnë përbërës me performancë të lartë, të cilët forcojnë shkallën e lulëzimit dhe frutave të bimëve tuaja. Ushqyesit e avancuar krijuan Sensi Bloom A+B për t'u dhënë bimëve tuaja një nxitje të energjisë gjatë fazës së lulëzimit. Produktet janë shumë të tretshme dhe bimët mund të thithin lehtësisht lëndët ushqyese. Kultivuesit në mbarë botën përdorin Sensi Bloom A+B gjatë fazave të lulëzimit dhe frutave për të siguruar rendimente të rritura dhe fruta më të shijshme.

Informacion i pergjithshem
• Sensi Bloom A+B është i përshtatshëm për çdo substrat ose sistem të rritjes hidroponike;
• Sensi Bloom A+B është një lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë;
• Produkti përbëhet nga përbërës natyralë dhe organikë si makro dhe mikronutrientë, fulvate, aminoacide, humate dhe një agjent lagështues;
• Advanced Nutrients projektuan formulën për fazat e lulëzimit dhe frutave.

Përfitimet
• Formula është bërë sipas standardeve më të larta;
• Produkti u siguron bimëve tuaja nivele të rritura të energjisë gjatë gjithë fazës së lulëzimit/frytëzimit;
• Sensi Bloom A+B përfshin teknologjinë perfekte të pH të ushqyesve të avancuar;
• Siguron që të gjitha lëndët ushqyese të shpërndahen në formë të tretshme;
• Nxit zhvillimin e fortë të luleve dhe frutat më të shijshme;
• Produkti është i përshtatshëm për t'u përdorur me gamën e përforcuesve dhe suplementëve të avancuar të ushqyesve.

Shkenca
Produkti është një lëndë ushqyese bazë me 2 pjesë e krijuar për çdo lloj sistemi hidroponik. Është një lëndë ushqyese e plotë, e cila ofron ushqimin e nevojshëm për bimët tuaja për lulëzim shpërthyes gjatë fazës së lulëzimit. Formula përmban një agjent lagështues për të ndihmuar bimët të thithin më lehtë lëndët ushqyese përmes sistemit rrënjor. Acidet humike dhe fulvic gjithashtu lejojnë përthithjen dhe transportin më të lehtë të lëndëve ushqyese brenda bimëve. Gama e gjerë e aminoacideve në Sensi bloom janë blloqet ndërtuese për proteinat, të cilat përmirësojnë rritjen dhe përshpejtojnë metabolizmin e bimëve tuaja. Teknologjia e përsosur pH rregullon automatikisht nivelet e pH të solucionit tuaj.

Si të përdorni
Kultivuesit përdorin Sensi Bloom A+B gjatë fazës së lulëzimit për të siguruar lulëzim të fuqishëm dhe fruta të shijshme. Përdorni pjesën A dhe pjesën B në sasi të barabarta prej 4 ml/L.

Praktikat më të mira
Advanced Nutrients Sensi Bloom A+B është një lëndë ushqyese 2-pjesëshe e krijuar për fazën e lulëzimit. Përdorni të dyja pjesët në sasi të barabarta. Së pari, shtoni pjesën A në rezervuarin tuaj të ujit dhe përziejeni mirë. Shtoni pjesën B dhe përzieni. Ruani produktet në një vend të sigurt. Mbajini ato larg temperaturave ekstreme dhe jashtë mundësive të fëmijëve. Përdorni doreza mbrojtëse kur jeni duke trajtuar produktet. Shmangni kontaktin me sytë dhe lëkurën tuaj.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi