Timer i ujit EasyFeed Alien


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£29.00

Përshkrim

Kohëmatësi i ujit që funksionon me bateri EasyFeed ju lejon të kontrolloni frekuencën e ujitjes. Zgjidhni nga opsionet e ujitjes për orë, ditore, çdo dy ose tre ditë ose edhe një herë në javë. Orari juaj i njëtrajtshëm dhe i qëndrueshëm i të ushqyerit lejon që nënshtresa të thahet pjesërisht midis cikleve të ujitjes, kjo e kombinuar me enët prej pëlhure që marrin frymë rrit në mënyrë drastike oksigjenin në zonën e rrënjës.

  • Kontrollon ciklin e ujitjes
  • Ushqime për orë ose ditore
  • Mund të përdoret me sisteme të tjera

    Ju gjithashtu mund të pëlqeni

    Shikuar së fundmi