Tenda për rritje në lulëzim


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£110.00

Përshkrim

Këto tenda do të duhet të porositen nga furnizuesi ynë, kështu që ju lutemi të lini disa ditë për dorëzim.

Tenda e rritjes së lulëzimit
Gama e tendave të rritjes Bloomroom ofron specifika dhe cilësi të lartë me një çmim të shkëlqyeshëm.

Ato janë bërë nga materiali 600*300D me një rreshtim të brendshëm shumë reflektues dhe kanë korniza jashtëzakonisht të forta me shtylla të trasha dhe qoshe metalike të salduara.

Këto tenda janë krijuar për t'iu përshtatur nevojave të të gjithë kultivuesve dhe kanë karakteristika të ndryshme që dallohen nga tendat më të vogla.

Karakteristikat përfshijnë:

• Shumë vrima të mëdha ajrimi me mbyllje me fije tërheqëse në pjesën e sipërme, të poshtme dhe në çatinë e tendës.
• Vrima të marrjes pasive me ekrane rrjetë rezistente ndaj defekteve dhe vrima për hyrjen e kabllove.
• Ngritni shufrat për të lejuar hyrjen e tubave të ujit në nivelin e dyshemesë.
• Dyert e përparme, anësore dhe, në tendat më të mëdha, të pasme.
• Dritaret e mbyllura të qarta, tabaka pikuese që rezistojnë ndaj spërkatjes dhe një mbajtëse për termat/higrometrat ose matësit tuaj e bëjnë këtë zgjedhjen për kultivuesin profesionist.

• Çadra e rritjes me cilësi profesionale
• Korniza dhe material ekstra të fortë
• Dritare të pastra të mbyllura
• Gama masive
• Karakteristikat e shkëlqyera të dizajnit

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi