Menaxhimi i lëndëve ushqyese dhe pH

81 produkte

Po shfaqen 1 - 24 nga 81 produkte

Po shfaqen 1 - 24 nga 81 produkte
Pamje
Calibration & Storage Solutions - GrowPro Hydroponics LtdCalibration & Storage Solutions - GrowPro Hydroponics Ltd
Growth Technology Zgjidhjet e kalibrimit dhe ruajtjes
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £4.50
Zgjidhni opsionet
GT - pH Up - GrowPro Hydroponics Ltd
Growth Technology GT - pH lart
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £3.50
Zgjidhni opsionet
Bluelab pH Pen - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Pena Bluelab pH
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£84.90
Bang-On Budget pH Pen - GrowPro Hydroponics Ltd
Bang On Stilolaps me pH buxhetor Bang-On
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50
Bluelab Truncheon Nutrient Meter - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Matësi i lëndëve ushqyese Bluelab Truncheon
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£85.00
Vitalink - PH Buffer (4&7) - GrowPro Hydroponics Ltd
Vitalink Vitalink - PH Buffer (4 dhe 7)
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £3.60
Zgjidhni opsionet
GT Liquid Oxygen 11.9% (Oxy-Plus) - GrowPro Hydroponics Ltd
Growth Technology GT Oksigjen i lëngshëm 11,9% (Oxy-Plus)
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £2.60
Zgjidhni opsionet
Dutch Pro Grow PH Down - GrowPro Hydroponics Ltd
Dutch Pro Dutch Pro Grow PH Down
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £7.70
Zgjidhni opsionet
Vitalink - pH Test Kit - GrowPro Hydroponics Ltd
VitaLink Vitalink - Kit për testimin e pH
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£5.90
Zgjidhni opsionet
Bluelab pH Probe Storage Solution 100ml - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Bluelab pH Probe Storage Solution 100ml
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£12.00
Bluelab Guardian Monitor - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Bluelab Guardian Monitor WIFI
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£319.00
Hailea Nutrient Chillers - GrowPro Hydroponics LtdHailea Nutrient Chillers - GrowPro Hydroponics Ltd
Hailea Hailea Nutrient Chillers
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £250.00
Zgjidhni opsionet
Biobizz Bio pH+ (Up) & Bio pH- (Down) - GrowPro Hydroponics LtdBiobizz Bio pH+ (Up) & Bio pH- (Down) - GrowPro Hydroponics Ltd
Biobizz Biobizz Bio pH+ (lart) dhe bio pH- (poshtë)
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £7.86
Zgjidhni opsionet
BubbleGen Nutrient Tank Aerator - GrowPro Hydroponics LtdBubbleGen Nutrient Tank Aerator - GrowPro Hydroponics Ltd
Nutriculture Aerator i rezervuarit të lëndëve ushqyese BubbleGen
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£26.95
Dutch Pro Bloom PH Down - GrowPro Hydroponics Ltd
Dutch Pro Dutch Pro Bloom PH Down
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £7.30
Zgjidhni opsionet
Bluelab PeriPod Replacement Pump Cassette - Small - GrowPro Hydroponics Ltd
Biobizz - Bio pH- DOWN - GrowPro Hydroponics Ltd
Biobizz Biobizz - Bio pH- DOWN
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.95
Hailea HX Water Nutrient Heater - 100w - GrowPro Hydroponics LtdHailea HX Water Nutrient Heater - 100w - GrowPro Hydroponics Ltd
Hailea Ngrohës Uji Hailea HX - 100w
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeveNga £20.00
Zgjidhni opsionet
PLANT!T PH METER - GrowPro Hydroponics Ltd
PLANT!T PLANT!T PH METER
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£30.00
British Organic Bio - PH Down - GrowPro Hydroponics Ltd
British Organic Bio British Organic Bio - PH Down
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50
Bluelab Probe Care Kit - pH - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Bluelab Probe Care Kit - pH
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£19.50
Bluelab Pro Controller Conductivity Probe - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Sonda e përçueshmërisë së kontrolluesit Bluelab Pro
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£55.00
Bluelab pH Probe - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Sonda pH Bluelab
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£60.00
Bluelab (Commercial) Truncheon Nutrient Meter - GrowPro Hydroponics Ltd
Bluelab Matësi i lëndëve ushqyese Bluelab (komerciale) Truncheon
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£95.00

Shikuar së fundmi