Lagështues tejzanor RAM me kapacitet 13L


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£98.95

Përshkrim

Lagështues tejzanor RAM 13L Depozita
Depozita RAM Ultrasonic Humidifier 13L ofron kapacitetin më të madh të rezervuarit nga çdo lagështues në tregun e hobi.
Ka një shkallë lagështimi prej 1100 ml në orë dhe ofron një kontroll analog që ju lejon të vendosni njësinë për të prodhuar sasinë e lagështisë që ju nevojitet.
Katër grykë dhe një vrimë shtesë ju lejojnë të merrni një shpërndarje të barabartë të mjegullës në mjedisin tuaj të rritjes.
Njësia ofron gjithashtu ndërprerje automatike që mbron lagështuesin në rastet kur rezervuari juaj i ujit zbrazet.

Kapaciteti i rezervuarit të ujit 13L
Norma e fuqisë 85 W
Avullimi i vlerësuar 1100 ml/h
Frekuenca e vlerësuar 50-60Hz
Zhurma ≤35dB(A

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi