Terra Aquatica TriPart-Bloom


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£31.50

Përshkrim

Sistemi ushqyes 3-pjesësh "Building Block": TA TriPart® jep ekuilibrin më të mirë të mundshëm midis përqendrimit dhe fleksibilitetit

Pse të blini lëndë ushqyese të rritjes, lëndë ushqyese të lulëzimit, një CalMag dhe një PK, kur mund të rriteni nga fillimi në fund me vetëm tre shishe!

Ushqyesit TriPart® ju lejojnë të përshtatni në mënyrë të përsosur nevojat në ndryshim të bimëve tuaja duke ndryshuar përzierjen ndërsa rritja juaj përparon: më shumë TriPart® Grow gjatë rritjes dhe më shumë TriPart® Bloom për lulëzimin dhe frutat: e thjeshtë dhe tepër efektive nga dizajni.

I përdorur nga laboratorët dhe universitetet më prestigjioze të kërkimit, përfshirë NASA-n, TriPart® është një sistem në zhvillim që ne e përditësojmë vazhdimisht në përputhje me zbulimet më të fundit shkencore dhe e përmirësojmë përmes testimeve shteruese brenda dhe me partnerët tanë në hortikulturën profesionale.

Shumë lëndë ushqyese pretendojnë se përfshijnë gjithçka që bima juaj ka nevojë për një rritje të shëndetshme, por ndryshe nga shumica e konkurrentëve, TriPart® përfshin jo vetëm lëndët ushqyese parësore dhe dytësore të nevojshme për ushqimin bazë të bimëve, por gjithashtu një gamë të plotë të mikro dhe nën mikronutrientëve – dhe ne kombinojmë çdo element të mundshëm për marrje dhe stabilitet më të madh. Kjo është arsyeja pse TriPart® jep rezultate kaq mbresëlënëse dhe të besueshme në tregje të specializuara ku shija, aroma, fuqia dhe prodhimi i vajit esencial janë jetik.

TriPart® është i disponueshëm me formulime uji të fortë ose të butë të TriPart® Micro për të siguruar që nivelet e kalciumit në tretësirën tuaj ushqyese të mbeten optimale duke parandaluar problemet e bllokimit / mungesës që mund të provokojnë lëndët ushqyese universale.

TriPart® Bloom
Ofron format e fosforit dhe kaliumit që u nevojiten bimëve tuaja për të rritur formimin e rrënjëve dhe shëndetin gjatë rritjes dhe ndihmon në përmbushjen e potencialit të tyre gjenetik në maksimum gjatë lulëzimit dhe frutave. Përdorni nivele më të ulëta në rritje dhe nivele më të larta në lulëzim.

Ky lëndë ushqyese prodhohet sipas një formule – megjithatë për këtë produkt, vlerat deklarohen në elementet kimike në Afrikën e Jugut/Australi dhe në oksidet në Evropë; gjë që çon në dallime në etiketa

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi