Grow Bitz - Kurthe të insekteve ngjitëse të verdha


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.50

Përshkrim

Paketa Grow Bitz Insect Catchers përmban 12 kapëse të dyanshme që janë të përshtatshme për brenda dhe jashtë. Ato janë të lehta për t'u përdorur dhe ndihmojnë në mbrojtjen e zonave kundër insekteve dhe dëmtuesve pa pasur nevojë për pesticide potencialisht të dëmshme. Kjo i bën ato më të mira për mjedisin dhe të shkëlqyera për identifikimin e problemeve të dëmtuesve.

Pako me 12

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi