Pompa buxhetore për infuzion ajri


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£6.90

Përshkrim

Si funksionon pompa e ajrit buxhetor Hailea ACO:
Gama e Hailea ACO u ofron kultivuesve me një buxhet një pompë ajri të vetme ose me shumë dalje, për pompimin e ajrit përmes një linje ajrore dhe në një gur ajrore të zhytur ose për drejtimin e një Aquafarm ose Waterfarm. Ajri futet në pjesën e poshtme të njësisë dhe një diafragmë lëkundëse e shtyn ajrin përmes grykës së vetme dalëse në pjesën e përparme të njësisë. Presioni i ajrit i prodhuar është i mirë për madhësinë e vogël të njësive dhe është shumë i qëndrueshëm. Ndërtimi i mirë dhe këmbët speciale prej gome në njësi reduktojnë zhurmën në një nivel të ulët (vetëm <40dB) dhe konsumi i energjisë është gjithashtu shumë i ulët nga 1,8 vat në 8 vat.

Si të përdorni pompën e ajrit buxhetor Hailea ACO:
Vendoseni pompën tuaj të ajrit afër rezervuarit tuaj në një sipërfaqe të sheshtë dhe të fortë e cila është mbi nivelin e ujit të rezervuarit që dëshironi të ajrosni. Lidheni linjën tuaj të ajrit në grykën e daljes, duke e rrëshqitur mbi kreshtat derisa të mbahet fort. Nëse është e vështirë të shtyhet linja e ajrit, zbutja e skajit të linjës së ajrit në ujë të ngrohtë mund ta bëjë punën shumë më të lehtë. Vendosni gurin tuaj të zgjedhur të ajrit në skajin tjetër të linjës ajrore dhe vendoseni në rezervuar. Është mirë që të përpiqeni ta mbani linjën ajrore sa më të shkurtër që të jetë e mundur, sepse presioni i ajrit do të reduktohet sa më gjatë të jetë. Futni pompën e ajrit në një prizë elektrike dhe ndizni atë. Pompa e ajrit tani do të tërheqë ajrin nga pjesa e poshtme e njësisë dhe do ta shtyjë atë jashtë përmes grykës, poshtë vijës së ajrit dhe jashtë përmes gurit të ajrit.
Gjithmonë vendosni pompën tuaj të ajrit në një lartësi mbi nivelin e linjës së ujit në rezervuar. Nëse pompa juaj e ajrit është në një lartësi më të ulët se linja e ujit dhe ka një ndërprerje ose ndërprerje të papritur të rrymës, uji mund të kthehet nga rezervuari në pompën e ajrit, gjë që pothuajse me siguri do ta dëmtojë atë. Ne rekomandojmë përdorimin e një valvule kontrolluese (valvul njëkahëshe ose pa kthim) në linjën e ajrit gjithashtu për t'u siguruar dyfish që nuk mund të ndodhë rikuperimi.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi