Shirit LED plotësues individual me spektër të plotë Lumatek 100W


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£170.50

Përshkrim

Shiriti LED plotësues i dritës individuale me spektër të plotë 100W Lumatek me një drejtues telekomandë 100W është një zgjidhje LED fleksibël dhe dinamike për të përmirësuar rezultatet tuaja të rritjes, duke prodhuar një PPF prej 295 µmol/s dhe një efikasitet shumë të lartë deri në 2,9 µmol/J

Mund ta përdorni ose si një shtesë për hapësirën tuaj të rritjes që i mungon intensiteti i dritës, duke e vendosur atë në krye, në anën ose në fund; ose thjesht përdorni atë si përhapës për copat dhe fidanët tuaj.

Optimizoni rritjen e bimëve tuaja të brendshme me këtë dritë LED të gjithanshme dhe shumëllojshmërinë e gjerë të aplikimeve të saj. Prodhon saktësisht të njëjtën sasi drite dhe cilësi spektrale të dritës si çdo shirit LED nga sfera jonë më e fundit Zeus Pro 2.9, por me ndryshimin se është një pajisje krejtësisht e pavarur me drejtuesin e vet 100 W me efikasitet të lartë.

Me përparimet në teknologji dhe performancën e pajisjeve, ndriçimi hortikulturor LED me cilësi të lartë është tani një opsion i besueshëm që ofron kthim të konsiderueshëm nga investimi për kultivuesit. Zgjidhjet LED hortikulturore me spektër të plotë Lumatek balancojnë cilësinë e dritës (spektrat) me sasinë e dritës (intensitetin dhe kohëzgjatjen) duke siguruar një shpërndarje të barabartë të dritës dhe përhapje uniforme.

Efikasiteti i pajisjes do të ndryshojë në varësi të tensionit hyrës të përdorur.

Linja e re LED e Lumatek është ndërtuar duke përdorur drejtues të cilësisë së lartë Lumatek dhe LED të brezit të fundit të koshit të lartë nga Lumileds dhe Osram, duke gjeneruar një burim drite me spektër të plotë ideal për ciklet e perimeve dhe lulëzimit. Një veçori tjetër e re e kësaj linje është teknologjia e mbulesës mbrojtëse Clear Glue në shufrat LED; duke rezultuar në transmetim më të lartë të dritës prej 99% pa humbje drite, jetëgjatësi të zgjatur të diodave, rezistencë shtesë ndaj korrozionit dhe rezistencë të lartë ndaj ujit të IP65. Për mirëmbajtjen bazë, thjesht pastroni shufrat me pambuk të lagur.

Për kultivarë të ndryshëm, periudha të shumimit dhe rritjes vegjetative, kjo shirit LED mund të zbehet pa humbur efikasitetin. Ky konfigurim me efikasitet të lartë dhe fuqi të ulët me menaxhimin e tij të jashtëzakonshëm termik të ftohjes pasive, redukton temperaturën e LED-ve duke rritur prodhimin dhe duke përmirësuar mirëmbajtjen e dritës.

Kontrolli i jashtëm
Ky shirit LED mund të kontrollohet gjithashtu nga jashtë me një kontrollues ndriçimi dixhital Lumatek (Digital Panel Plus 2.0) që paraqet kohën e dritës, zbehjen e automatizuar (1% rritje), kontrollin e sigurisë së temperaturës, modalitetin e lindjes dhe perëndimit të diellit për deri në 100 pajisje për kontrollues.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi