Filtrat e karbonit të ajrit malor


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£81.90

Përshkrim

Filtrat MountainAir janë një sërë filtrash që janë krijuar për të dhënë cilësi dhe performancë maksimale si dhe qëndrueshmëri. Asnjë filtër tjetër nuk ka qenë në gjendje të zgjasë më shumë se 3 vjet përdorim të vazhdueshëm, kështu që mund të jeni të sigurt se do t'ju japë kontroll afatgjatë të erës. Funksionaliteti i tij i thjeshtë përmban dizajne komplekse të brendshme duke përdorur materialet më unike. Filtrat MountainAir kërkojnë pak mirëmbajtje dhe reduktojnë ndjeshëm nivelet e zhurmës duke siguruar një cikël rritjeje efikase dhe efikase. Ato ofrojnë gjithashtu rrjedhje superiore të ajrit në krahasim me filtrat normalë, për shkak të densitetit shumë të ulët, por megjithatë të forcës së lartë mekanike të karbonit 'aktiv' të përdorur, i cili nga ana tjetër jep rezultate më të mira dhe qetësi shpirtërore. Filtrat MountainAir janë jashtëzakonisht ekonomikë - sa më i madh të jetë madhësia, aq më ekonomik funksionon - duke ju dhënë një kursim të madh dhe më shumë vlerë për paratë.

Madhësitë e disponueshme:

 • 100 mm x 400 mm (310 m3/h)
 • 125 mm x 500 mm (500 m3/h)
 • 150 mm x 500 mm (575 m3/h)
 • 150 mm x 1000 mm (1135 m3/h)
 • 200 mm x 500 mm (740 m3/h)
 • 200 mm x 1000 mm (1615 m3/h)
 • 250 mm x 800 mm (1870 m3/h)
 • 250 mm x 1000 mm (2380 m3/h)
 • 315 mm x 800 mm (2293 m3/h)
 • 315 mm x 1000 mm (2870 m3/h)
 • 350mm x 1000mm (4250m3/h) vjen me reduktues në 315mm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi