Lëng ORCA PREMIUM (MYCORRHIZAE)


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£9.90

Përshkrim

Orca është një produkt mikrobial i lëngshëm i fundit. Mikorizat ndërtojnë një sistem mikrobik brenda dhe mbi rrënjët e bimëve, i cili rrit marrjen e ujit dhe lëndëve ushqyese. Kjo përzierje e koncentruar dhe e larmishme e mikorizës dhe baktereve të dobishme është projektuar për t'u ujitur ose për t'u përdorur përmes sistemeve hidroponike ose ujitëse. Orca është një mënyrë e lehtë dhe efektive për të trajtuar bimët, peizazhet dhe kopshtet tuaja ekzistuese.

Orca® mund të përdoret në fara, prerje, në koko dhe tokë ose në çdo sistem hidroponik.

Farërat
Përdorni 1-2 pika direkt mbi fara.

Prerje
Thithni kubet fillestare në Orca® në 1-3 mL për 1 gal (4 L) ujë për deri në një orë. Orca® mund të përdoret gjithashtu në solucionin para-njomje.

Hidroponika
Përdorni 5 ml për 10 gal (35 L) ujë çdo ndryshim të rezervuarit nga fillimi në fund.

Sasia e Ujit Orca®
10 gal 5 ml
20 gal 10 ml
40 gal 20 ml
50 gal 50 ml

Toka, Coco dhe Top Feeding
Përdorni 1-5 ml për 1 gal ujë. Uji në impiantet ekzistuese.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi