Parlux Linx 600W Ballast i kontrolluar me temperaturë

Kurseni £4.95

Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£65.00 Çmimi i rregullt£69.95

Përshkrim

Ndriçim i avancuar me një çmim të volitshëm. Këto çakëll me temperaturë të kontrolluar nga Parlux mund të ndërlidhen dhe të lidhen me kontrolluesin kryesor Parlux për të lejuar ndriçimin e kontrolluar nga temperatura. Dritat do të zbehen automatikisht kur temperaturat e dhomës tuaj të rritjes kalojnë kufirin e caktuar.

Disa veçori që i kam parë të dobishme kur lidheni me kontrolluesin Parlux Master përfshijnë:

  • Mbyllja automatike kur dhoma e rritjes tejkalon një kufi të paracaktuar. E shkëlqyeshme për reduktimin e rreziqeve të mundshme të zjarrit nëse ventilimi dështon.
  • Kohët e ndezjes/fikjes së dritës mund të jenë kontrollues deri në minutë në vend të segmenteve të zakonshme 15 minutash në tabelat tradicionale të kohëmatësit. E dobishme nëse jeni duke ndezur dritat që tejkalojnë furnizimin maksimal të amplifikatorit në pronë, ju mund të mbani dhomat e lulëzimit të kalojnë në minutë për të parandaluar mbingarkimin.
  • Karakteristikat e lindjes dhe perëndimit të diellit heqin ndryshimet e ashpra të temperaturës dhe ndriçimit, gjë që i lejon bimët të kalojnë më mirë dhe ndihmon në reduktimin e mundësive të mykut.

Kontrolluesi kryesor Parlux ju lejon të lidhni dy grupe deri në 80 çakëll për grup që përdorin konfigurimin më të zakonshëm të kultivuesve:

  • Dritat HPS të grupit A, vendosen të errësohen së pari kur klima ngjitet shumë lart
  • Dritat CDM të grupit B, të vendosura të zbehen në një temperaturë kaq të lartë që nuk do të ndodhë kurrë

Çakëlli vjen i kompletuar me kabllon e ndërlidhjes. Ideale për këdo që tashmë ka ndriçim në vend dhe thjesht dëshiron të ndërrojë çakëllin e tij.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi