Fosfor i papërpunuar


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£8.00

Përshkrim

Jepuni bimëve Fosforin që u nevojitet - kapni Fosforin RAW.

Ai përmban 61% Fosfat (P) & 9% azot amoniumi (N) në formë të tretshme në ujë.

Përdoreni atë për të trajtojnë mangësitë e fosforit , ose personalizoni furnizimin tuaj .

Fosfori përdoret kryesisht gjatë rrënjosjes së hershme, por gjithashtu siguron energji për prodhimin e frutave dhe luleve.

  • 61% fosfat (P), 9% azot amonium (N)
  • Kontroll maksimal, furnizime me porosi
  • I sigurt për t'u përdorur gjatë gjithë rritjes, edhe si ushqim me gjethe
  • I sigurt për t'u përdorur së bashku me lëndë ushqyese të tjera
  • NPK: 9-61-0

Si të përdorni

  • Shkalla e hollimit: 0,7 g (Rritja) 0,7 g - 2,8 g (Lulja) për 4 litra

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi