Revolucion Silenced V2 Fans (STRATOS) AC


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£291.13

Përshkrim

Revolution Silenced AC V2 është gjenerata e ardhshme e tifozëve të heshtur. Është projektuar nga Systemair për të qenë më i lehtë, më i qetë dhe për të ruajtur të gjitha avantazhet e modelit origjinal Revolution Silenced. V2 ngre shiritin dhe është ventilatori i fundit që thith zërin.

Strehimi i mbyllur është kulmi i një ekipi inxhinierësh që zhvilluan një zgjidhje të re dhe të re për të reduktuar zhurmën e rrjedhës së ajrit. Tifozët kanë motorë të heshtur dhe tehe të dyfishtë të balancuar.

Strehimi i ri i V2 përfshin një shkumë reduktuese të zërit të krijuar posaçërisht për sistemet e ventilimit dhe nuk thith lagështi ose pluhur. Fllanxhat metalike futen në strehë me anë të gomës, duke formuar një vulë. Ventilatori, fllanxhat dhe tubi heshtës futen në një trup të jashtëm të lehtë, të fortë dhe të formuar, tingull vdekjeprurës.

• Revolution Silenced Stratos 150 AC V2 - Max Flow Air 420m3/h
• Revolution Silenced Stratos 200 AC V2 - Max Flow Air 956m3/h
• Revolution Silenced Stratos 250 AC V2 - Max Flow Air 2039m3/h
• Revolution Silenced Stratos 315LP AC V2 - Max Flow Air 2111m3/h

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi