RESINATOR SHKMBINJ


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£64.50

Përshkrim

RESINATOR SHKËMBINJË (ME RENDIM TË RËNDË)
Rock Resinator është një përmirësues revolucionar i luleve që do të rrisë në mënyrë dramatike prodhimin e vajit esencial dhe masën e luleve. Resinator ofron fosfor dhe kalium të tretshëm të cilësisë më të lartë për zhvendosje në vendet e lulëzimit.

Është një biostimulant i fuqishëm që është i mbushur me Fosfor dhe Kalium.

Vetëm 1 - 2 ml për L rrit prodhimin e vajit esencial dhe përshpejton metabolizmin e bimëve tuaja gjatë lulëzimit.

Prisni që madhësia, shija, aroma, ngjyra dhe prodhimi i vajit esencial të përmirësohet.

Përdorimi i një kombinimi të gjerë dhe kompleks të fosforit dhe kaliumit të krijuar për të paketuar madhësi dhe peshë shtesë për të korrat tuaja Rock Resinator siguron që bimëve tuaja të preferuara t'u jepet mundësia më e mirë për t'u zhvilluar në potencialin e tyre të plotë natyror.


Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi