Pasta të thella të zeza të rrumbullakëta


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£0.99

Përshkrim

Disqet tona të rënda ndalojnë derdhjet e padëshiruara nga kullimi i bimëve dhe e mbajnë kopshtin tuaj të brendshëm ose të jashtëm pa rrëmujë.

Të shkëlqyera për të reduktuar mundësinë e dëmtimit të ujit të shkaktuar nga kullimi, disqet tona të rënda janë të disponueshme në gjashtë madhësi të ndryshme dhe janë krijuar për të punuar jashtë ose brenda. Secili prej tyre është bërë me plastikë të qëndrueshme, duke i bërë ato rezistente ndaj motit, të lehta dhe ideale për mbledhjen e ujit të tepërt ose për të vepruar si një rezervuar i vogël për të mbajtur bimët tuaja të ujitura.

Karakteristikat:
• Rezistent ndaj temperaturave të ngrohta dhe të ftohta
• Peshë e lehtë
• Përshtatet me vazot e bimëve me madhësi më të madhe

Tenxhere e rrumbullakët 5L - 7,5L
Pjatë e rrumbullakët 25 cm
Tenxhere e rrumbullakët 10L Pjatë e rrumbullakët 35 cm
Tenxhere e rrumbullakët 15L - 20L Pjatë e rrumbullakët 40 cm
Tenxhere e rrumbullakët 30L Pjatë e rrumbullakët 45 cm

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi