SHOGUN Katana Roots


Çmimi:
Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve£10.50

Përshkrim

Karakteristikat kryesore:

• Krijon rritje shpërthyese të rrënjëve në të gjitha llojet e mediave të përhapjes
• Stimulon formimin dhe zhvillimin e shpejtë të rrënjëve
• Mbështet formimin e rrënjëve të shëndetshme, të forta dhe të bardha
• Krijon një strukturë rrënjësore komplekse dhe efikase për efikasitet maksimal të marrjes së lëndëve ushqyese

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

Shikuar së fundmi